هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
سه شنبه، 9 خرداد 1402
ساعت 04:08
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

جمعه 14 تير 1398 ساعت 15:16
جمعه 14 تير 1398 14:58 ساعت
2019-7-5 15:16:02
شناسه خبر : 322731
اسپوتنیک نوشته است که با توجه به تعداد کشتی‌های انگلیسی در خلیج فارس این ماجرا مانند این می‌ماند که کسی در کاخ شیشه‌ای نشسته باشد و به سمت عابران سنگ پراکنی کند!
اسپوتنیک نوشته است که با توجه به تعداد کشتی‌های انگلیسی در خلیج فارس این ماجرا مانند این می‌ماند که کسی در کاخ شیشه‌ای نشسته باشد و به سمت عابران سنگ پراکنی کند!

گروه سیاسی - رجانیوز: روز گذشته خبر توقیف نفتکش ایرانی «گریس یک» توسط رسانه دولتی انگلیس منتشر شد.طبق ادعای بی‌بی‌سی این کشتی حامل نفت ایران به مقصد سوریه بوده که با توجه به تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه دمشق، توقیف شده است.

 

در پی این اتفاق سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی به این اقدام لندن به او اعلام شد.

 

در آخرین موضع‌گیری اسپانیا اعلام کرده است که توقیف غیرقانونی نفتکش ایرانی از سوی نیروی دریایی بریتانیا ظاهراً به درخواست آمریکا و به بهانه تحریم‌های اعمالی علیه سوریه، برخلاف پیش‌بینی‌های قبلی، نه در بندر جبل الطارق که در آب‌های سرزمینی اسپانیا صورت گرفته است.

 
اسپانیا همچنین اعلام کرده است در نظر دارد به خاطر انجام این عملیات در آب‌های سرزمینی خود، اعتراض رسمی خود را به لندن ارائه دهد.

 

خبر گزاری روسی اسپوتنیک در گزارشی نوشت که مدتی هست انگلیسی ها نقش آتش بیار معرکه آمریکایی ها را بازی می کنند و جلو افتاده اند.
 
این خبرگزاری در ادامه افزوده است که احتمالا انگلیسی ها به دنبال این هستند که تنش ها بر علیه انگلیس افزایش یابد تا به جای آمریکا وارد معرکه شود و اروپا مجبور شود بجای حمایت از آمریکا از انگلیس علیه ایران حمایت کند.
 
اسپوتنیک با رد ادعای رسانه‌های غربی مبنی بر مقصد این کشتی می‌گوید بعید به نظر می آید که این نفت قرار بوده باشد به سوریه برسد چون راه کوتاه تر کانال سوئز وجود دارد و طی دو ماه اخیر ایران حداقل چهار نفت کش خود را از این طریق بدون هیچ مشکلی به سوریه فرستاده است.
 
از سوی دیگر این ابر نفتکش بیش از حد مجاز برای پهلوگیری در بندر سوریه سنگین بوده و احتمالا قرار بوده این نفت به یک کشور اروپایی برود.
 
این رسانه روس این رفتار انگلیس به نوعی دزدی دریایی خوانده و می‌افزاید که قطعا این حق برای ایران محفوظ است تا واکنش متناسب نسبت به کشتی های انگلیسی نشان دهد.
 
اسپوتنیک در آخر نوشته است که با توجه به تعداد کشتی های انگلیسی در خلیج فارس این ماجرا مانند این می ماند که کسی در کاخ شیشه ای نشسته باشد و به سمت عابران سنگ پراکنی کند!