هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 12 خرداد 1402
ساعت 19:34
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 9 دى 1397 ساعت 11:00
يكشنبه 9 دى 1397 10:25 ساعت
2018-12-30 11:00:44
شناسه خبر : 302741
درباره مداخلات دیگر کشورهای غربی از جمله ایتالیا نیز در این گزارش می‌توان نوشت ولی برای خودداری از اطاله کلام از آن می‌گذریم و به این بسنده می‌کنیم که تلاش سران فتنه برای زیر سیطره غرب بردن ایران در سال 1388 و پس از آن با حضور میلیونی مردم ایران در خیابان‌های سراسر کشور در دی ماه 1388 و یوم‌الله نه دی در تهران ناکام ماند
درباره مداخلات دیگر کشورهای غربی از جمله ایتالیا نیز در این گزارش می‌توان نوشت ولی برای خودداری از اطاله کلام از آن می‌گذریم و به این بسنده می‌کنیم که تلاش سران فتنه برای زیر سیطره غرب بردن ایران در سال 1388 و پس از آن با حضور میلیونی مردم ایران در خیابان‌های سراسر کشور در دی ماه 1388 و یوم‌الله نه دی در تهران ناکام ماند
گروه سیاسی-رجانیوز: در طول فتنه 88 جبهه عبری-عربی و غربی حمایت تمام عیار خود از سران و اصحاب فتنه را عیان ساخت و در این راستا هیچ محدودیتی نیز برای خود قائل نشد. سران فتنه که روزگاری در طول دهه شصت می‌گفتند و معتقد بودند که هر دستی به سوی آمریکا دراز شود و خواستار کمک از این قدرت شیطانی گردد بایستی قطع شود در فتنه 88 دستان خود را به سوی دشمن دراز کرده و خواستار کمک از او شدند. 
 
به گزارش رجانیوز به نقل از کیهان، نامه‌های متعددی از سوی فعالین سیاسی مدعی اصلاحات در طول سال‌های پس از فتنه 88 به سران سابق و کنونی آمریکا ارسال شد که در این نامه‌ها از آمریکا خواسته شده بود که تحریم‌های ضدایرانی تشدید شود.
 
در این گزارش خواهیم کوشید که حمایت جبهه عبری-عربی و غربی از آشوبگران در سال 88 و پس از آن را به اختصار تشریح کنیم.
 
از دست و پا زدن برای مذاکره تا دیپلماسی سرسختانه!
نتيجه انتخابات دهم رياست جمهوري بدون ترديد بر معادلات سياسي ايران و آمريكا تاثير‌گذار بود. چند سال پیش از دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری و با پيروزي اصولگرايان در انتخابات مجلس هشتم كيسينجر اعلام كرده بود‌: «يك طرف بايد براي مذاكره آماده شود و من فكر مي‌كنم ما بايد آماده مذاكره با ايران باشيم.»
 
دشمنانی که تا دیروز خود مترصد فرصتی بودند تا باب مذاکرات بدون قید و شرط را باز کنند امروز نه تنها از مذاکره و گفت‌و‌گو سخنی به میان نمی‌آوردند بلکه به مداخلات دامنه‌دار نیز در امور داخلی کشور می‌پرداختند. 
 
بلافاصله بعد از اعلام نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری و با شروع اغتشاشات با اسم رمز تقلب در انتخابات مقامات آمریکایی به دخالت در امور داخلی کشور پرداختند. اوباما رئیس‌جمهور وقت آمریکا گفت: انتخاب سران، وظيفه خود ايرانيان است اما من درباره وقايع ايران نمي‌توانم سكوت كنم و عميقا نگران خشونت‌ها هستم. وي هرچند مدعي شد به حق حاكميت ملي ايران احترام مي‌گذارد اما بلافاصله اضافه كرد: هيچ راهي براي تائيد صحت انتخابات ايران وجود ندارد و آمريكا كساني براي نظارت بر اين انتخابات در ايران نداشته است. 
 
اوباما همچنين گفت: ما ديپلماسي سرسختانه‌اي را در قبال ايران دنبال خواهيم كرد.
 
اوباما در مصاحبه با سي‌بي‌اس همچنین مدعي شد: «صداي مردم ايران بايد شنيده شود و نبايد خاموش شود.»(3)
 
دولت آمريكا با وجود احتياط بر سر جانبداري آشكار از سران فتنه در ايران، به پيگيري سرويس‌دهي ويژه براي آشوب‌طلبان پرداخت. آمريكا که دیگر از موضع گیری‌های لفظی نتوانسته بود طرفی ببندد به حمایت عملی از فتنه پرداخت.
 
در اين زمينه روزنامه نيويورك تايمز نوشت: «در حالي كه دولت اوباما مي‌گويد در تلاش است از به كارگيري كلمات يا اقداماتي كه به منزله مداخله در انتخابات رياست جمهوري ايران و حوادث متعاقب آن است خودداري كند، وزارت خارجه آمريكا در جهت حمايت از معترضان ايراني با شبكه مشهور اينترنتي توئيتر تماس گرفته است.»
 
معاون وزارت دفاع در دولت بوش و از طراحان حمله به عراق و افغانستان نیز ميرحسين موسوي را به‌خاطر راه انداختن تشنجات خشونت بار اخير مورد ستايش قرار داد.
 
پل ولفوويتز كه نقش اساسي در به خاك و خون كشيدن ميليون‌ها عراقي و افغاني داشت در گفت‌وگو با سي‌ان‌ان گفت: موسوي مردي بسيار شجاع است. او در حال مقاومت است و جان خود را در معرض خطر قرار داده است.
 
اين نومحافظه كار ورشكسته آمريكايي همچنين گفت: لازم است آمريكا مستقيماً با موسوي تماس بگيرد. البته اگر او مايل به ارتباط نباشد نبايد ما اصرار كنيم اما در هر حال بهتر است او بداند كه مي تواند يك خط ارتباط مستقيم با ما داشته باشد.
 
بی‌شک مواضع حمایتی سران آمریکا در فتنه 88 و اقدامات عملی آنها در این راستا محدود به آنچه ذکر شد نمی‌شود و گزارش مبسوط آن نیازمند انتشار کتاب‌هایی با حجم هزاران صفحه است و ما در این نوشتار به آنچه ذکر شد بسنده می‌کنیم.
 
محورهای 9 گانه سیاست روباه پیر در حمایت از فتنه 88 
شاید بتوان با صراحت و بدون هیچ ابهامی ادعا کرد که نقش انگلیس در اغتشاشات بعد از انتخابات و در حمایت از سران فتنه برجسته‌تر از سایر کشورها و حتی آمریکا بوده است. این موضوع با توجه به اسناد و مدارک فراوانی که بعد از انتخابات و با دستگیری تعدادی از منتسبین به سفارت انگلیس منتشر شد اثبات می‌شود.
 
بازداشت رسام تحلیلگر ارشد سفارت انگلیس در حالی که در آشوب‌های خیابانی حضور داشت و اعترافات صریح وی در دادگاه‌های بعد از انتخابات روشن‌گر این موضوع است که دولت انگلیس که در عرف عامه به روباه پیر مشهور است برای انتخابات ایران برنامه‌های زیادی در سر داشته است.
 
مداخله دولت انگلیس در حوادث بعد از انتخابات را می‌توان در 9 محور زیر خلاصه کرد؛ 
1-طراحي و به اجرا‌گذاري انقلاب مخملي
2- تقويت جنگ رسانه‌اي
3- مقابله، انتقاد و مخالفت با نظام اسلامی چند ماه قبل از برگزاري انتخابات
4- طرح بحث تحريم و عدم مشاركت مردم
5- القاء بحث تقلب و ايجاد شبهه در انتخابات آزاد
6- ورود عناصر رسانه اي و غيررسانه‌اي انگليسي به ايران
 
با گذر زمان و حركت به سمت لحظات سرنوشت‌ساز انتخابات، مجموعا 55 خبرنگار از رسانه‌هاي انگليس تحت عنوان پوشش انتخابات به ايران سفر كردند. 
 
بي بي‌سي فارسي در اين مقطع زماني با استفاده از تصاوير دوربين هاي غيرحرفه‌اي اغتشاش‌گران، دامنه تبليغات آنها را به حوزه‌هاي بين‌المللي كشاند و زمينه را براي اظهار نظر مقامات انگليس كه همه امور رسانه‌اي را در پنهان مديريت مي كردند و ساير مقامات گستاخ اروپايي هموار ساختند. 
 
7- آغاز جنگ رواني و تبليغ نافرماني مدني
شبكه‌هاي فارسي و انگليسي بي‌بي‌سي، پس از اعلام نتايج انتخابات موج جديدي را با هدف مشوش نشان دادن نتايج انتخابات و ضربه به مشروعيت نظام و انتخابات آغاز كرد. دور جديد جنگ رواني سياسي با گسترش اخبار كذب و تحريك كننده به همراه تبليغ جهت شركت در برنامه‌ها و تظاهرات غيرقانوني به راه افتاد. 
 
8- حمايت از اغتشاشات و اعتراض به روند انتخابات
9- استفاده از نيروهاي محلي براي ايجاد اغتشاشات
 
سفارت انگليس در جريانات و اغتشاشات پس از دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری‌، هم از طريق رسانه‌ها و هم از طريق نيروهاي محلي خود نقشي بسيار سنگين داشته است. سفارت انگليس تحت پوشش نيروهاي محلي، افرادي را بين اغتشاش‌گران فرستاده و مطالب مورد نظر خود را به آنها و به جامعه القا مي‌كرد. آنها با استفاده از بعضي اغتشاش‌گران اخباري را در اين زمينه جمع‌آوري و براي شبكه‌هاي خبري خود ارسال مي كردند. 
 
در پي بروز دخالت‌هاي افراد سفارت انگليس در همان روزها 8 تن از كارمندان سفارت‌خانه دستگير شدند تا نقش مبهم آنها در حوادث اخير آشكار شود. عصبانيت و واكنش مقامات انگليسي پس از دستگيري كارمندان سفارت انگليس در تهران مي‌تواند ناشي از ترس آنها براي فاش شدن مسائل پشت پرده درخصوص دخالت‌هاي بي‌شمارشان در قضاياي اخير در ايران باشد.
 
برای مطالعه مبسوط در این زمینه به گزارشی که روزنامه کیهان از نقش دولت و رسانه‌های انگلیس در آشوب‌های پس از انتخابات 1388 در دهم مرداد همین سال منتشر کرد مراجعه کنید. 
 
18 هزار پیامی که از اسرائیل مخابره شد!
انتخابات دهمین دوره ریاست‌جمهوری ایران نقشی حیاتی برای اسرائیل داشت. «فقط در دو روز مانده به انتخابات در ايران، 18هزار پيام با موضوع تقلب و ضرورت اعتراض به آن در سرويس اينترنتي توئیتر (Twitter) منتشر شد كه بعدها مشخص شد اين پيام‌ها از سوي كاربران اسرائيلي ارسال شده است.»
 
محمدحسنين هيكل روزنامه‌نگار و تحليل‌گر مصري با بيان اين مطلب اظهار داشته بود‌: اسرائيل با سقوط رژيم پهلوي هم‌پيمان استراتژيك خود را در منطقه از دست داد و اكنون به دنبال بازيابي نفوذ خود در ايران است.
 
اين انديشمند مصري از تحركات عليه ايران در قبل و بعد از انتخابات به عنوان «جنگ بدون مرز» ياد كرده و گفته بود‌: هزاران سايت اينترنتي در روزهاي قبل از برگزاري انتخابات رياست جمهوري ايران فعال شدند و دست اندركاران اين سايت‌ها براي دستپاچه كردن نظام ايران و تحريك مردم به ابراز خشم از نتايج انتخابات اقدام كردند و منبع بسياري از اين سايت‌ها اسرائيل بود. سياست آمريكا تغيير نظام در ايران است و بدين منظور كنگره آمريكا 400ميليون دلار اختصاص داد.
 
با شعله‌ورتر شدن آتش التهابات «موشه يعلون» رئيس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل مدعي شد: موسوي و همسرش روح جديدي به آزادي بخشيده‌اند، بنابراين من تكرار مي‌كنم انقلابي در ايران روي خواهد داد. وي تاكيد كرد: اتفاقي كه در آنجا در حال روي دادن است نشانه‌هاي دلگرم كننده‌اي براي غرب دارد.
 
سايت وزارت خارجه رژيم صهيونيستي نیز از عناصر برپاكننده اغتشاش‌ها و تشنج‌هاي خياباني خواست شبكه‌هاي زيرزميني برپا كنند. اين سايت از خانه‌هاي تيمي به عنوان «هسته‌هاي مقاومت!» ياد كرد و به عناصر ضدانقلاب پيغام داد: مبارزات را سازماندهي كنيد. هسته‌هايي را در محلات ايجاد كنيد كه داراي يك يا دو رابط مشخص باشند. محل قرارها را در اين هسته‌ها با هم هماهنگ كنيد.
 
اين سايت صهيونيستي افزود‌: در آن هسته‌ها شعارها را تعيين كنيد، شعارهايي كه در كنار رنگ و بوي مذهبي بتواند افق مطالبات را بالا ببرد مانند لغو حجاب و آزادي دستگيرشدگان. براي نيروهاي حكومتي ناامني درست كنيد. آنها را «دشمن» معرفي كنيد و بگوييد مبارزه با دشمن، بحثي غیراخلاقي نيست.
 
با مشاهده آتش فتنه در تهران سایت‌ ها‌آرتص به نقل از یک مقام ارشد سیاسی این رژیم نوشت‌: بی‌شک انتخابات ایران دست کاری شده است، نتایج منتشر شده منطقی نیستند.
 
حمایت رژیم صهیونیستی از فتنه گران 88 دلیل مهم دیگری نیز داشت و این دلیل را می‌توان در «روز قدس 88 » جست و جو کرد، فتنه گران شعار بنیادین «مرگ بر اسرائیل» ملت ایران را در این روز به شعار انحرافی و ضد دینی «نه غزه، نه لبنان» بدل کردند و برای اولین بار در طول سال‌های پس از انقلاب رژیم صهیونیستی از مردم ایران خواست در راهپیمایی روز قدس حضور یافته و شعاری که از پیش تعیین شده بود را سر دهند!
 
سرکوب معترضان در پاریس اعتراض به نتایج انتخابات در ایران!
 
سارکوزي رئیس‌جمهور وقت فرانسه در آستانه برگزاري انتخابات علنا اظهار کرد که اگر ايران نسبت به پيشنهاد مذاکره و گفت‌و‌گوهاي مربوطه به برنامه هسته اي خود سرباز زند و در اين راستا همکاري هاي لازم با کشورهاي 1+5 را نداشته باشد با انزوايي سخت مواجه خواهد شد!
 
اظهارات تندسارکوزي در آستانه انتخابات و پيام تهديد آميز او در واقع تلاشي وقيحانه درخصوص تاثيرگذاري بر روي آراي مردم ايران داشت. 
 
پس از پايان انتخابات و مشخص شدن نتايج نهايي آن، فرانسه در واکنشي مداخله‌جويانه و با احضار سفير جمهوري اسلامي در آن کشور، نگراني دولت فرانسه را نسبت به نتايج اعلام شده انتخابات رياست جمهوري ايران به وي ابلاغ کرد. نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور وقت فرانسه همچنین با صدور بیانیه‌ای آنچه سرکوب خونین تظاهرات نامید را محکوم کرد و به نام فرانسه علیه پیامد‌های بازداشت‌ها و دستگیری‌های بیشتر به ایران هشدار داد.
 
سارکوزی همچنین در یک اظهار نظر مداخله‌جویانه دیگر مشروعیت انتخابات ریاست‌جمهوری ایران را زیر سؤال برد. وی 4 روز بعد از انتخابات گفت: «وسعت تقلب با واکنش‌های خشونتی تناسب دارد.» وی در ادامه گفت: «مردم ایران مستحق چیز دیگری است. این یک تراژدی است ولی این امر منفی نیست که جنبشی واقعی از ابراز عقیده داشته ‌باشیم که سعی می‌کند زنجیرهایش را بگسلد.»
 
این اظهارات در حالی مطرح می‌شد که پاريس طي سال هاي پس از رياست جمهوري سارکوزي به نمادي از خشونت تبديل شده بود و اخبار مربوط به قتل شهروندان سياهپوست فرانسوي در حومه پاريس هر از گاهي به سوژه رسانه‌ها تبديل مي‌شد.
 
با توجه به حضور گروه هاي ضدانقلاب در فرانسه، اين کشور به يکي از پايگاه هاي خارجي فتنه‌انگيزي در ايران تبديل شده بود و مقامات فرانسوي نيز قادر به مخفي‌سازي اين حقيقت نبودند. همچنين سفارت فرانسه در ايران نقش پر رنگي در ايجاد آشوب هاي پس از انتخابات و جاسوسي عليه کشورمان داشته است.
 
کلوتيد ريس، تبعه کشور فرانسه که مدتي در دانشگاه اصفهان تدريس مي‌کرده است، به اتهام شرکت در ناآرامي‌هاي پس از انتخابات 22 خرداد 1388 بازداشت شد. اقدام عليه امنيت ملي از طريق حضور در تجمعات و اغتشاشات مورخه 25 و 27 خرداد ماه و همچنين جمع‌آوري اخبار، اطلاعات و تهيه تصاوير از اين اغتشاشات و ارائه آن به وابسته علمي سفارت فرانسه از جمله اتهامات ريس بود. 
 
براساس متن كيفرخواست كلوتيد ريس تبعه كشور فرانسه كه طي حوادث پس از انتخابات دستگير شده بود، پدر وي از اعضاي كميسارياي انرژي هسته‌اي فرانسه و مادر وي عضو ارتش اين كشور است.
 
انتخابات ایران وارد کتاب‌های درسی کودکان کانادا شد!
دولت کانادا نیز بعد از اعلام نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری از قافله عقب نماند و به لیست کشورهای مداخله گر در امور داخلی ایران پیوست. 
لورنس کنن، وزیر خارجه کانادا، نیز مراتب نگرانی شدید کشورش را از روند برگزاری انتخابات در ایران اعلام کرد و اظهار داشت: «گزارش‌های مربوط به حمله نیروهای امنیتی به مخالفان و ایجاد محدودیت برای آنها ما را به‌شدت نگران کرده است.»
 
در حالی که هنوز 6 ماه از انتخابات نگذشته بود تحلیل رویدادهای مربوط به بحث انتخابات ریاست‌جمهوری، به محتوای درس دانش اجتماعی مدارس ابتدایی کانادا اضافه شد!
 
در تیر ماه سال 88 نیز گردهمایی‌های متعددی در کشور کانادا علیه نتایج اعلام شده برای انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار شد و در این گردهمایی‌ها تعدادی از مقامات این کشور شرکت و سخنرانی کردند.
 
دیپلمات‌های آلمانی که فراری داده شدند!
آلمان نیز از جمله کشورهایی بود که نقش مهمی در پروسه طراحی شده دشمن در جهت مداخله در امور داخلی کشور بازی کرد. آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، نيز در واکنش به انتخابات رياست جمهوري ايران تصريح کرد که نشانه‌هايي از تخلف در اين انتخابات وجود دارد و آنچه را که «موج بازداشت‌ها» در ايران خواند محکوم کرد.
 
همچنين فرانک والتر‌اشتاين‌ماير، وزير امور خارجه آلمان با اعلام احضار سفير جمهوري اسلامي در آلمان به وزارت امور خارجه اين کشور در ارتباط با ناآرامي‌هاي پس از انتخابات اظهار داشت: «ما برخورد نيروهاي امنيتي ايران را با تظاهرکنندگان به شديدترين نحو ممکن محکوم مي‌کنيم و با نگراني به سوي تهران چشم دوخته‌ايم.»
 
وزير خارجه آلمان همچنين از موضع مشترک متحدان اروپايي اين کشور در اين زمينه خبر داد و اعلام کرد: «من امروز به اتفاق چندين تن از همتايان اروپايي خود از ايران خواسته‌ايم هر چه سريع‌تر در‌باره وقايع اين کشور و اتهام‌هاي مربوط به تقلب در انتخابات اطلاع‌رساني کند تا معلوم شود تا چه حد مي‌توان نتيجه انتخابات اين کشور را جدي گرفت.»
 
در جریان حوادث بعد از انتخابات افشاي ارتباط دو ديپلمات عضو سفارت آلمان با ستاد موسوي در جريان آشوب هاي خياباني، محافل سياسي و ديپلماتيك در آن كشور را به دست و پا انداخت. مجله‌اشپيگل اعلام كرد «دو نفر ياد شده در گزارش وزارت اطلاعات با نام‌هاي يوگي و اينگو، بلافاصله توسط دولت آلمان از ايران خارج و به برلين بازگردانده شده‌اند.» شتابزدگي دولت آلمان در فراري دادن دو ديپلمات مذكور‌، احتمال دخالت آنها در اغتشاشگري را تقويت مي‌کرد.»
 
اشپيگل نوشته بود : دولت آلمان اين دو را به دلايل امنيتي به برلين بازگرداند. در اين زمينه صرفا يك رابطه عاشقانه بين يكي از دو پليس آلماني و يك دختر ايراني وجود داشته است. دولت و وزارت خارجه آلمان در عين حال مي گويند اين رابطه عاشقانه كه ظاهرا سرويس اطلاعاتي ايران از آن خبر داشته، مايه شرمساري ماست. 
 
درباره مداخلات دیگر کشورهای غربی از جمله ایتالیا نیز در این گزارش می‌توان نوشت ولی برای خودداری از اطاله کلام از آن می‌گذریم و به این بسنده می‌کنیم که تلاش سران فتنه برای زیر سیطره غرب بردن ایران در سال 1388 و پس از آن با حضور میلیونی مردم ایران در خیابان‌های سراسر کشور در دی ماه 1388 و یوم‌الله نه دی در تهران ناکام ماند.