جمعه 16 آذر 1397 15:59 ساعت
شناسه خبر : 300704

بهزاد نبوی با بیان اینکه دولت هیچکاره است، سعی میکند مسیر جدیدی را روبه روی اصلاحطلبان باز کند؛ مسیری که به ماندن اصلاحات در قدرت منتهی میشود. بنابراین بهزاد نبوی و سعید حجاریان، شاید در روش باهم اختلافاتی داشته باشند، اما هر دو به دنبال یک هدفاند و آن پیروزی در انتخاباتهای آینده و ماندن اصلاح طلبان در قدرت است.
گروه سیاسی-رجانیوز: این روزها دعوای قدرت، داد اختلاف را در اردوگاه اصلاحطلبی به قدری بالا برده است که بین بزرگان اصلاحات تفاوت نظر آشکاری دیده میشود؛ تفاوتنظری که البته یک هدف واحد را دنبال میکند و آن چیزی نیست جز ماندن در قدرت و موفقیت در انتخاباتهای آینده.
به گزارش رجانیوز بهزاد نبوی چریک پیر سالهای ابتدایی انقلاب که پرونده مسکوت انفجار دفتر نخستوزیری او، هنوز جزء پر ابهامترین پروندههای جمهوری اسلامی به حساب میآید، اخیرا مصاحبهای را با روزنامه سازندگی انجام داده که در آن مسیر جدیدی را برای اصلاحطلبان تصویر میکند. او برخلاف سعید حجاریان که امروز معتقد است باید به سرعت از روحانی عبور کرد و با انتقاد از او بدنه اصلاحطلبی را از دولت جدا کرد تا در قدرت ماند، معتقد است که این راه ماندن در قدرت نیست!
بهزاد نبوی در مصاحبهای که تحت عنوان «خطر تکرار سال ۸۴» در روزنامه سازندگی به چاپ رسیده است میگوید:
« متأسفانه دوستان اصلاحطلب تصور میکنند اگر در این شرایط لبه تیز حملاتشان را متوجه دولت کنند، میتوانند خرجشان را از آقای روحانی و دولت جدا کنند و در افکار عمومی تصویر مثبتی از خودشان برای انتخابات مجلس و ریاستجمهوری آینده نشان دهند. در حالی که به اعتقاد من این اشتباه است و اعتماد مردم را نسبت به اصلاحطلبها بیشتر سلب میکند.»
بهزاد نبوی با محکوم کردن حمله اصلاحطلبان به دولت یک ایده جدید را روبهروی آنها قرار میدهد. نبوی معتقد است که اصلاحطلبان باید به جای نقد روحانی به سمت نقد تندروهایی بروند که نمیگذارند دولت و روحانی کار خود را بکند. در اصل او معتقد است که روحانی در مشکلات بوجود آمده نقشی ندارد. او در همان مصاحبه میگوید:
« اگر اشکالات کشور 100 مورد باشد، پنج مورد مربوط به دولت و آقای روحانی است. ما از تندروهای اصولگرا در حمله به دولت جلوتر افتادهایم تا بتوانیم افکار عمومی و رأی مردم را به سمت خودمان جلب کنیم که این کار را بسیار خطا و اشتباه میدانم.»
در ادامه بهزاد نبوی مشکلات کشور را ناشی از کارشکنیها و سنگ اندازیهای تندروها میداند و اضافه میکند:
«من اعتقاد دارم فشاری که امروز روی دولت آقای روحانی است به مراتب بیشتر از فشاری است که روی دولت آقای خاتمی بود... الان مثلا آقای ظریف مصاحبه میکند و جوابش را میدهند و میگویند باید دستگیرش کنیم!... از این علنیتر و رسمیتر نمیشود مقابله کرد.»
این درحالیست که باید پرسید دقیقا دولت روحانی چه کاری میخواسته انجام بدهد که نداده؟ در حوزه وزارت راه، وزارت صنعت، وزارت اقتصاد، کار و ... دستاورد دولت چه بوده؟ از طرفی باید گفت در طول تاریخ چهل ساله انقلاب هیچ دولتی به اندازه دولت روحانی از طرف مجلس حمایت نشده بوده است. این اتفاق در تصویب بیست دقیقهای برجام و تصویب cft توسط مجلس به روشنی قابل مشاهده است. حمایتهای مجلس از دولت به قدری بالا بوده است که در اردوگاه اصلاحطلبی لاریجانی به عنوان نامزد انتخابات 1400 مورد ارزیابی قرارگرفته و احتمال کاندیداتوری آن توسط اصلاحطلبان وجود دارد. عطریانفر در مصاحبهای که 16/7/97 در همینباره با باشگاه خبرنگاران جوان انجام داده، گفته است:
«اگر دوستان اصلاحطلب به این اجماع برسند همگی وظیفه داریم تا از آقای لاریجانی حمایت کنیم، اما بهتر بود سوال را به این شکل طرح کنید که آیا اصلاحطلبان درباره وی به اجماع میرسند؟ بله محتمل است.»
بنابراین باید از بهزاد نبوی پرسید دقیقا کجا و چگونه تندروها و دلواپسان جلوی کار کردن دولت را گرفتهاند؟ در ماجرای برجام نیز که به گفته خود دولتیها ایران به تمام تعهدات خود پایبند بوده است و هیچ کارشکنی نیز در اینباره اتفاق نیوفتاده. ظریف نیز در اردیبهشت امسال، در دیداری که با وزیر خارجه بلژیک، در مقر سازمان ملل داشت، اجرای تمامی تعهدات از سوی ایران را تایید کرده بود. در آن دیدار که در جمع خبرنگاران ایرانی برگزار شد، ظریف در بخشی از صحبتهایش گفته بود:
«ایران بوده است که به تمام تعهدات خود در برجام به درستی عمل کرده است و باید آمریکایی ها را مجبور کنند که تعهدات خودشان را اجرا کنند به جای این که ادعاهای جدیدی را مطرح کنند.»
بهزاد نبوی که به دنبال مبری کردن دولت از مشکلات است در ادامه صحبتهایش مدعی میشود که قدرت در دست دولت نیست و 50 درصد ثروت کشور نیز در دست نهادهای خاص است. او میگوید:
« امروز بیش از 50 درصد ثروت ملی کشور در دستان چند نهادی است که هیچ کنترلی از طرف دولت روی آنها نیست، مثل بنیاد مستضعفان، آستان قدس رضوی و ستاد اجرایی فرمان امام... دولت چنانچه قوا و نهادهای دیگر حاکمیت در مقابلش قرار نگیرند، حداکثر 15 درصد قدرت را در کشور در دست دارد. در عمل هم در هشت سال ریاستجمهوری آقای خاتمی، معلوم شد که دولت حتی با بودن مجلسی همسو، میزان اختیاراتش بیش از 20، 30 درصد نیست. به طور کلی شاکله قانون اساسی ما به گونهای است که دولت و مجلس با هم حدود 30 درصد اختیار اداره کشور را دارند.»
نکته جالب توجه آن است که اصلاحطلبان همیشه در مواقع حساس و بزنگاههای سیاسی صحبت از این میکنند که قدرت در دست نهادهای خاص اعم از بنیاد مستضعفان، آستان قدس رضوی و ستاد اجرایی فرمان امام است؛ در حالی که هیچگاه بر اساس آمار و ارقام سخن نمیگویند. فیلمی که در ادامه گزارش میآید پاسخ محمود کریمی بیرانوند، تحلیلگر مسائل اقتصادی به این ادعای کذب اصلاحطلبان است.
177939_120.mp4 | دانلود فیلم
به هرحال بهزاد نبوی با بیان اینکه دولت هیچکاره است، سعی میکند مسیر جدیدی را روبه روی اصلاحطلبان باز کند؛ مسیری که به ماندن اصلاحات در قدرت منتهی میشود. بنابراین بهزاد نبوی و سعید حجاریان، شاید در روش باهم اختلافاتی داشته باشند، اما هر دو به دنبال یک هدفاند و آن پیروزی در انتخاباتهای آینده و ماندن اصلاح طلبان در قدرت است.

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/300704
لینک کوتاه کپی شد