يكشنبه 5 بهمن 1399 16:03 ساعت
شناسه خبر : 343685

دعوا و درگیری در اردوگاه اصلاحات(۱)؛
صادق خرازی: باید از رئیسجمهور اجارهای خودمان توبه کنیم/ اعتراف واعظی به استفاده از اصلاحطلبان در بدنه دولت
گروه سیاسی-رجانیوز: با نزدیک شدن به ایام انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ گروههای اصلاحطلب سعی میکنند با اعلام برائت از دولت روحانی اعتبار از دست رفته خود را کمی احیا کنند تا بتوانند در انتخابات آتی با دستانی باز به میدان بیایند. درگیری لفظی صادق خرازی با محمود واعظی نمونهای از تنشهایی است که در طول سالهای گذشته در درون اردوگاه اصلاخات وجود داشته و اکنون در ماههای پایانی دولت سرباز کرده است.
به گزارش رجانیوز، ۲۶ دی ماه صادق خرازی دبیرکل حزب «ندای ایرانیان» در ششمین کنگره این حزب با انتقاد از اصلاحطلبان بیان کرد: «اگر بخواهیم به صورت کامل نقش خود را تبیین کنیم و به بزرگان بگوییم ناصحانمان باشند و به جوانان بگوییم کاری نکنند که نمیشود. رئیسجمهور اجارهای دوای درد ما نیست. خودمان با دست خودمان این مجلس را به وجود آوردیم. اگر ما تحریم نمیکردیم امروز چنین مجلسی به وجود نمیآمد.
این مشکل را خودمان ایجاد کردیم. همین اشتباه را سال ۸۳ و ۸۴ کردیم. ما اشتباه کردیم. باید از رئیسجمهور اجارهای خودمان توبه کنیم».
بعد از این صحبتهای خرازی، محمود واعظی رئیس دفتر رئیسجمهور در واکنش به «توبه از رئیسجمهور اجارهای»، گفت: یکی از مسئولان ستاد انتخاباتی حسن روحانی در سال ۹۲ بودم، یادم میآید او [صادق خرازی] در هیچ جای ستاد نقشی نداشت. نخست بیاید اثبات کند برای روی کار آمدن رییس جمهوری چه کار کرده که چنین اظهاراتی داشته است؛ ضمن اینکه محمدرضا عارف تا روز سه شنبه قبل از رایگیری نامزد جریان اصلاحات در انتخابات یازدهمین دوره ریاستجمهوری بود.
آن زمان نظرسنجیها فاصله معناداری میان رای روحانی و عارف را نشان میداد بطوریکه روحانی جزو نفرات اول و دوم بود. بر همین اساس خودشان و بیشتر از همه سید محمدخاتمی و دوستان آنها تصمیم گرفتند عارف که دیگر شانسی برای رقابت نداشت، کنار برود.
آنها آزاد بودند به قالیباف یا کسی دیگر رای دهند اما مردم تصمیم گرفتند به دکتر روحانی رای دهند. بنابراین حرفی که او میزند نادرست است.
آنها با نگاهی به گذشته ببینند قبل از این دولت چه شرایطی داشتند و فعالیتهای آنها در چه حدی بود. این دولت همفکران آنها را در استانداریها و سمت معاونت وزیر به کار گرفت و امروز به جای تشکر، طلبکار هم شدند و حرفهای بیربط میزنند و الان که زمان انتخابات شده در پی یک سری حرفهای بی پایه و اساس هستند.
این انتقادات تند و تیز درحالی بعد از هفت سال مطرح میشود که اصلاحطلبان در دوره اوایل ریاست جمهوری روحانی با چماق به استقبال منتقدان سیاستهای دولت میرفتند و بهقدری فضا سنگین شده بود که به محض انتقاد از عملکرد دولت باید منتظر تکفیرهای مدعیان آزادی میبودیم!
حال که عملکرد دولت تدبیر و امید به اندازه ضعیف بوده که هیچکس حاضر به دفاع از آن نیست گروههای اصلاحطلب سعی میکنند با خطکشی میان خود و روحانی، با کمترین هزینه از این دوران طاقتفرسا و فراموش نشدنی عبور کنند! استدلالهایی همچون بسته شدن دست جهانگیری در دولت یا غلبه نظرات نوبخت و واعظی بهعنوان نماینده طیف اعتدال در همین راستا از سوی رسانههای اصلاحطلبان مطرح میشود.
