خوشحالم كه رفسنجاني و خاتمي در
فرزند شاه مخلوع ايران درباره نقش رفسنجاني و خاتمي در اين جريانات و تأثير انتقادات آنان گفت: خوشحالم كه آنان طرف درست حركت مي كنند.
به گزارش رجانيوز، رضا ربع پهلوي در گفتوگو با نشريه اشپيگل آلمان ادعا كرد: به عنوان مخالف سياسي رژيم روحانيون در ايران فعال بوده و با اصلاحطلبان و معترضين ارتباط داشتم، حتي با ايرانيان عادي كه از بي عدالتيها، سقوط اجتماعي و اقتصادي رنج مي برند، نيز در تماس هستم.
وي اغتشاشات پس از انتخابات را جنبش مردمي 22 خرداد خواند و گفت: جنبش 22 خرداد مورد حمايت تمام ايرانيان قرار دارد و وي نيز نقش و سهم خود را در حمايت ازاين جنبش مردمي و كمك به شنيده شدن فرياد آزادي معترضين ادا كرده است.
رضا پهلوي درباره جديدترين شنيده هاي خود از ايران گفت: روحانيون عاليرتبه مذهبي كه به دليل دانش، فقاهت و مستقل بودن از دولت مورد احترام هستند، صداي خود را بلند كرده اند.
وي درباره نقش رفسنجاني و خاتمي در اين جريانات و تأثير انتقادات آنان گفت: مهم اين نيست كه آنها چه تأثيري دارند، بلكه مهم اين است كه آنها تحت تأثير نارضايتي مردم قرار گيرند. آنها مي بينند كه يا بايد طرف ملت و يا حاكميت باشند. خوشحالم كه آنان طرف درست حركت مي كنند.
اين مهره فراري ادامه داد: من اميدوارم كه آنها به شكل صريح تري انتقادات خود را نسبت به تمام نظام ابراز كنند.
وي در پاسخ به اين سؤال كه تماس با سازمان سيا را تكذيب كرده است، ولي گفته حتماً با دولت امريكا در تماس است، گفت: بخشي از وظايفاش اين است كه با اشخاص سياسي تصميمگير در تمام دنيا مشورت كند. اگر لازم باشد، از اين امكانات استفاده مي كند كه اين اشخاص را مطلع ساخته و درباره مسايل ايران با آنان مشورت كند.
وي با در ادامه رؤياي 30 ساله خود براي بازگشت به ايران و دردست گرفتن قدرت گفت: مأموريت من زماني تمام خواهد شد كه ايران آزاد شود و ايرانيان آزادانه رهبران خود را انتخاب كرده و درباره نظام سياسي خود تصميم بگيرند.
فرزند شاه مخلوع ضمن تجليل حمله به احمدينژاد و تجليل از موسوي ادعا كرد: احمدينژاد تقلب كرده و انتخابات جعلي برگزار مي كند. موسوي شجاعت خود را نشان داده و ترسي از تهديدات ندارد. ضمن آنكه خواستار بازشماري مجدد آرا شده است. طبعاً فرق بسيار بزرگي بين اين دو نفر وجود دارد. بايد شرايط حساس موسوي را نيز در نظر گرفت.
وي درباره قضاوت تاريخ در خصوص پدر جنايتكارش و اينكه آيا اين قضاوت ناعادلانه بوده است، گفت: هنوز تاريخ بايد به قضاوت خود به دليل ممكن نبودن شرايط براي بحث در افكار عمومي ادامه دهد. خيلي از ايرانيها از جمله نسل جوان كه در آن زمان نبودند، ديد ديگري به اين مسئله دارند، در حالي كه رژيم سعي مي كند تا با تبليغات سمي كله آنان را پر كند.
